Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Δέματα προσφοράς και αγάπης από την Ιματιοθήκη της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών & Οινουσσών. (Φωτογραφίες) imata-logo Την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, συσκευάστηκαν από τις εθελόντριες της Ιματιοθήκης της Αγάπης της Ιεράς μας Μητροπόλεως 40 δέματα γενικού ιματισμού με παραλήπτη την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, για να καλυφθούν ανάγκες των προσφύγων που παραμένουν στον Πειραιά.

Δέματα προσφοράς και αγάπης από την Ιματιοθήκη της Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών & Οινουσσών. (Φωτογραφίες)


imata-logo
Την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, συσκευάστηκαν από τις εθελόντριες της Ιματιοθήκης της Αγάπης της Ιεράς μας Μητροπόλεως 40 δέματα γενικού ιματισμού με παραλήπτη την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, για να καλυφθούν  ανάγκες των προσφύγων  που παραμένουν στον Πειραιά.
Για ακόμη μια φορά η μεταφορική εταιρία Ερμής, πραγματοποίησε δωρεάν την όλη αποστολή .
Ενώ ταυτόχρονα, η διακονία στον συνάνθρωπο από την πλευρά μας συνεχίζεται και έτσι κάθε Τρίτη και Πέμπτη όποιος επιθυμεί μπορεί να παραλάβει ιματισμό από την Ιματιοθήκη μας στον χώρο που φιλοξενείται στην Κλειδού, στην Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου στο Βροντάδο.
Έτσι μια μικρή ομάδα προσφύγων, προσήλθαν την προηγούμενη Τρίτη, λαμβάνοντας τα απαραίτητα για τον ιματισμό τους, ενώ αξιοποιώντας για ακόμη μια φορά τις προσφορές σας, τους παραδώσαμε γάλα σε σκόνη, καθώς και πάνες για τα βρέφη.
Συνεχίζουμε λοιπόν την διακονία μας, συνεχίστε και εσείς  την προσφορά σας!
Με σεβασμό
π. Αντώνιος & π. Μιχαήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου